Meder Beauty is een Zwitserse lijn van hoogstaande professionele huidverzorgingsproducten.

Maar er is meer over ons te vertellen:
Gelanceerd in 2009, Meder Beauty heeft sindsdien erkenning verdiend in vele landen van de wereld. Met de naam van de ontwikkelaar, dr. Tiina Meder, belichaamt ons merk zowel de gedurfde, no-nonsens strikt wetenschappelijke visie alsmede een sterk geloof in natuurlijke pijnvrije schoonheid.

Swiss-made Bio-tech Gezichtsverzorging

Wij werken met cosmetische chemici en werken samen met dermatologen, microbiologen en moleculair genetici om onze producten te ontwikkelen. Met elke afzonderlijke Meder Beauty oplossing streven wij ernaar om maximale impact op de huid te bereiken met alleen veilige ingrediënten met een wetenschappelijk bevestigd gunstig effect.
We weten precies welke huidstructuren en welk niveau van de huid worden beïnvloed door de actieve ingrediënten die we gebruiken.
Onze prioriteiten zijn veiligheid, stabiele resultaten en een gezonde uitstraling.

Onze filosofie

We zijn er vast van overtuigd dat cosmetische huidverzorging moet worden gebruikt om ieders eigen unieke schoonheid te behouden, in plaats van hun uiterlijk te veranderen in het nastreven van een nieuwe trend.

 

Even voorstellen Dr. Tiina Meder

Dr. Tiina Meder’s carrière in cosmetische dermatologie en esthetische geneeskunde is in 1995 begonnen. Dr. Meder is gespecialiseerd in de ontwikkeling van actuele oplossingen voor esthetische zorgen, evenals theoretisch onderzoek naar hun veiligheid en effect. Tot 2009 was zij het hoofd van International Professional Training voor Cellap Lab (Zwitserland) en heeft zei deelgenomen als medisch adviseur in Research & Development projecten van Thalgo Lab (Frankrijk).
Tot 2014 was ze een medisch deskundige arts voor Cosmetovigilance die deelnam aan de onderzoeksprojecten van Sociris Lab (Frankrijk).

In 2009 richtte Dr. Tiina Meder haar eigen bedrijf op, dat de meest populaire non-invasieve huidbehandelingen en klinische correctieprogramma’s met actuele oplossingen biedt. Momenteel leidt Dr. Meder, Meder Beauty International Ltd. in Londen, Engeland en draagt ​​zei haar medische expertise bij aan R & D van Cosmotec Lab (Zwitserland). Zij is de hoofdredacteur van Cosmetic Solutions Magazine, en de auteur van 2 bestsellerboeken, “Beauty Myths” en “The Science of Beauty”, vertaald en gepubliceerd in 5 talen en zei is medeauteur van een medisch handboek “Age-related Cosmetic Care”.

In 2014 werd Dr. Meder genomineerd voor de Trofemina Award in Frankrijk. Zij publiceerde honderden artikelen in leidende esthetische medische tijdschriften, sprak op talrijke nationale en internationale conferenties. Jarenlange ervaring, uitgebreide kennis, strikt rationele aanpak en onwrikbare professionele ethiek hebben haar het respect opgeleverd van zowel de professionele medische gemeenschap als tal van patiënten.

Hebben wij uw interesse gewekt?